Bitch fight på Sidenmarknaden



Måste bara skriva först att jag fick en snilleblixt igår. Simsabel. Det är simon och jag! Snitsigt va? Låter som något tjusigt cirkuspar. Jag kan se 30-talslöpsedlarna "Simsabel de flygande jonglörerna!". Yeeez, I'm a genius.


Så. Idag har Simsabel varit på ökända sidenmarknaden igen. Vi hittade egentligen ingenting. Vet inte riktigt vad vi gjorde där heller, men vi hamnade i alla fall på bottenvåningen med alla skor och skrikande kineser. Hello beautiful lady, wanna buy some shooes?

Under vår promenad mellan båsen stötte vi på en utländsk kvinna som nätt och jämt fick plats i båsen hon gick in i, och när hon vände sig om hade hon ofta omkull skor. Hon hade det inte lätt, så att säga. Men oj vad den kvinnan inte var på bra humör. Sur och muttrade mot alla försäljare som försökte säga att de hade den färgen hon ville ha, men att hon skulle få vänta en minut medan de gick och hämtade den. "No, I don't wanna wait. I can go to another booth then" sa hon med nedvärderande ton. Simsabel (hehe) tänkte inte mer på det och gick och satte sig och provade skor. Ena halvan av Simsabel provade svarta converse, andra halvan provade slemgröna fotbollsskor. Efter ett tag märker vi hur de i båset mittemot vårt står och skriker på varandra, kund och försäljare. Tror ni då inte att det är den sura kvinnan som vi stött på tidigare? Hennes lika stora kompis var med nu också. Simon märker inte av det så mycket, utan springer glatt runt i korridoren och testskjuter några låtsasskott med sina gröna skor. "Beckhaaam" skojar han med vår försäljare, samtidigt som de utländska kvinnorna i båset mittemot börjar gå, uppenbart missnöjda med dealen de fick av försäljaren. Men det ska snart bli klart att det inte bara är kunden som är missnöjd, för på två röda står den lilla försäljaren och skriker för full hals "WE HAD A DEAL! YOU ARE A FILTHY LIAR AND A BIG BLACK PIG! ALL OF YOUR KIND LOOK LIKE BIG BLACK FAT PIGS!" Oj oj. Det här hör inte till vanligheterna att man skriker sådant efter kunden, för alla andra försäljare har hoppat ut ur sina bås för att se vem som skrek. Ingen säger något. Simon däremot småjoggar fram i sina slemgröna fotbollskor och klappar henne på axeln när han säger åt henne att ta det lite piano. Simon alltså... :)


Men ooooouch. Visserligen har kineser inte mycket respekt för svarta, men att skrika ut en sådan sak till en kund. De kanske börjar bli lite föör bra på engelska på den där marknaden...


Fick precis ett samtal från CCTV om att jag ska vara med i ett program nästa vecka!!! Woaaw! Spännande späääännande!


Nu ska jag och Åsa gå och äta lyxmiddag. Det är ju ändå fredag, och är man sjuk som jag är idag får man nöja sig med en middag för att sen åka hem och vila. Var jag sjuttio eller hur var det nu?
Puss och kram och ha en härlig fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback