Killar alltså...

Sitter ensam på kontoret nu. Jag stack iväg och käkade sen lunch själv, då de andra hade för mycket att stå i, och nu när jag kom tillbaka var alla borta. Alla förutom sekreteraren och programmeraren. Jag blev klar med min uppgift innan jag gick, så nu har jag inget att göra. Kan skriva lite här då, tänkte jag. Uppgiften jag gjort gick ut på att göra layout och symboler för de kategorier som ska vara med i en bok. En kategori är bananer, varpå symbolen enkelt nog är en banan. Har man fem killar i 25-30 års åldern i samma rum och man sitter som ensam tjej och ritar en banan är man ganska försvarslös...

I'm back!



Så var man hemma i trygga smutskitteln igen! Och hej och hå vad jag stått i sedan jag kom tillbaks. Har börjat praktisera på en designbyrå och hänger med sköna fransoser, kineser och en svensk från Hjo. Trivs som russinet i lussebullen (nej, jag har fortfarande inte släppt den svenska julmaten som jag missade) och har det superkul. Det här skulle man ju kunna leva på :)

Skulle vilja skriva en halv bok om allt jag sett, tänkt och petat på i Vietnam, men jag har inte tiden! Klockan är halv tolv och jag måste dessutom flyttpacka innan jag går och lägger mitt lilla huvud på mina fula kineslakan. Jag och Simona har nämligen hittat en lägenhet som vi ska flytta in i på lördag. Ni anar inte hur många lägenheter vi varit och tittat på, och hur många gånger man kommit in i rummet och tappat hakan i golvet, men sedan komma på sig själv att stänga den igen så fort som möjligt så inga kackerlackor och småfåglar ska springa alternativt flyga in i munnen på en. Riktiga knarkarkvarter har vi sett, och man vet inte om man ska skratta eller gråta när de med fullaste allvar säger att de ska ha 4500 SEK för ett rum med trasiga fönster, en AC som hänger i sladdar, ett kök med två år gamla matrester på bänken och en toalett som det är brunt vatten i på grund av stopp. Dessutom sitter det en kedjerökande man vid en dator i sovrummet. "Men han flyttar ut imorn, om ni tar det". Jo tjena.

Men nu har vi iaf hittat ett ställe bättre än vi någonsin vågade drömma om! Och då är hyran ganska rimlig också. Jag ska lägga upp en bildbomb från ett varmt och soligt Vietnam i veckan, så håll utkik!

Från och med nu ska ni få tillbaka en regelbundet skrivande Isse, och jag känner på mig att det kan bli en del att skriva om den här våren!

Massa pussar och kramar!

RSS 2.0